slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6

prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenția profesorilor de matematică din municipiul Chișinău

11/22/2017

În scopul actualizării formularului Raportului de activitate a instituțiilor de învățământ general pentru anul de studii 2017-2018 Inspectoratul Şcolar Naţional, Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău solicită tuturor directorilor instituțiilor de învățământ primar și secundar general, opinia în formă scrisă conform tabelului. Informația solicitată se expediază în format Word, la adresa de e-mail:
managpreuniv@mail.ru (instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclul I și II);
chisinauprescolar@gmail.com (instituțiile de educație timpurie), până la 28 noiembrie 2017, ora.17.00. ...

11/21/2017

În scopul promovării tinerelor talente în domeniul artelor plastice, la 21 decembrie 2017, Instituţia Publică Liceul Teoretic cu Profil de Arte "Ion şi Doina Aldea-Teodorovici" organizează concursul municipal de arte plastice cu genericul "Vine Crăciunul şi pace în inimi din ceruri coboară...", ediţia a VI-a. Regulamentul îl găsiţi ataşat... 

11/20/2017

La 16.11.2017 în cadrul Centrului Metodic Pas cu Pas și-a desfășurat lucrările seminarul cu tema: Proiectul în dezvoltarea competențelor transferabile. Actualitatea și semnificația acestei teme este promovată de noile politici educaționale. Pedagogii care utilizează în cadrul activităților metoda proiectului au resimțit beneficiile învățării durabile. Schimbul de experiență dintre participanți au facilitat înțelegerea și aplicarea în practică a competențelor transdisciplinare

11/17/2017

Valorile mele, bunele maniere. Cu un astfel de motto elevii clasei a 3-a ”A” de la liceul Teoretic ”Socrate” au demonstrat, încă odată, că bunele maniere sunt baza unei educații corecte. Ei au improvizat diferite situații, au spus poezii, au cântat și au răspuns la întrebări în cadrul unui concurs TVC. S-au duelat și s-au întrecut în probe cât mai ingenioase, fapt ce i-a determinat pe membrii juriului să ofere cele mai înalte note, iar prietenia să câștige. ...

11/16/2017

Direcția generală educație tineret și sport a Consiliului municipal Chişinău își cere scuze pentru inconveniențe și vă anunță că se anulează pentru altă dată Briefing de presă cu privire la măsurile întreprinse de DGETS și DETS Buiucani în cazul atestării încălcărilor în alimentarea copiilor la Grădinița nr.157 anunțat pentru 16 noiembrie 2017, ora 14:00, în sala de ședințe a Direcției generale, educație, tineret și sport a CM (str. Mitropolit Dosoftei, 99)

11/15/2017

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău invită reprezentanții mass-media la briefingul de presă cu privire la măsurile întreprinse de DGETS și DETS Buiucani în cazul atestării încălcărilor în alimentarea copiilor la Grădinița nr.157.
Acțiunea va avea loc pe 16 noiembrie 2017, ora 14:00, în sala de ședințe a Direcției generale, educație, tineret și sport a CM (str.Mitropolit Dosoftei, 99)

11/15/2017

Recent, Instituția Publică Liceul Teoretic ”Olimp” a sărbătorit 30 de ani de activitate, care a presupus  muncă și realizări frumoase, prezentate în cadrul unei activități solemne.
Sărbătoarea a început cu solemnul careu consacrat aniversării, cu arborarea drapelului liceului. ... 

11/15/2017

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău s-a autosesizat în rezultatul atestării pe rețelele de socializare a imaginilor foto, din cadrul instituției de educație timpurie nr.157, care reflectă încălcarea normelor de alimentație a copiilor.
Astfel, la 14.11.2017, la fața locului s-au deplasat specialiștii din cadrul Direcției generale, educație, tineret și sport a CM Chișinău, DETS sl Buiucani, Direcției Municipale Siguranța Alimentelor, Agenția Națională de Siguranță a Alimentelor. ...

11/14/2017

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport vă informează că, în vederea asigurării contextului necesar punerii în aplicare a prevederilor articolului 9 (pct.7 și 8) din Codul educației și în scopul promovării, în instituțiile de învățământ din Republica Moldova, a valorilor europene și a diversității culturale prin mijlocirea cunoașterii limbilor străine, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a aprobat Programul de activități din cadrul Anului Limbilor Europene 2017-2018 (detalii în documentul atașat) ...

11/14/2017

Direcția  generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău vine cu sincere felicitări către generația tânără a municipiului cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului și Zilei Internaționale a Studenților.
Indiferent de situația politică, economică și socială Voi, tinerii, sunteți speranța societății și a țării, de Voi depinde viitorul municipiului și al Republicii Moldova. Prin dinamicitate și voință Voi reprezentați forța și încrederea în viitor. Vă dorim să fiți mereu tineri, ingenioși, energici, creativi și plini de viață.
La Mulți Ani, Generația Tânără!

Pages

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer