prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Expoziția internațională „Tu ești Moș Crăciun”

12/22/2017

La Direcția generală educație, tineret și sport a fost vernisată o expoziție a copiilor din Chișinău cu genericul „Tu ești Moș Crăciun”. Aici, un loc de cinste le-au avut lucrările copiilor din Dâmbovița, România. 

În același timp, la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Dâmbovița a fost vernisată o frumoasă expoziție internațională cu același nume, cu lucrările copiilor de la Chișinău și a micilor dâmbovițeni. Acțiunea se înscrie în proiectul „Programele artistice între tradițional și modern” desfășurat în urma unui parteneriat încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Direcția Generală Educație, Sport și Tineret Chișinău. La desfășurarea schimburilor de lucrări ale copiilor din țările vecine, o contribuție deosebită au adus-o copiii, părinții, directorii și educatorii instituțiilor implicate, precum și angajații celor două instituții de resort (Responsabili: secția informare și relații cu comunitatea și serviciul management preșcolar din cadrul DGETS, precum și Inspectoratul învățământ preșcolar din cadrul IJ Dâmbovița)

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer