prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Gala Sportivilor din Chișinău, 2017

12/28/2017

La 27 decembrie 2017, au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori din instituțiile subordonate Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, precum și unii sportivi și antrenori din municipiu care au obținut performanțe deosebite. Evenimentul s-a desfășurat în incinta DGETS unde, la deschidere, elevii de la LT „Onisifor Ghibu” au surprins audiența cu un program cultural-artistic ce ține de sărbătorile de iarnă.

Șeful interimar al DGETS, Viorica Negrei i-a felicitat pe antrenori și sportivi, asigurându-i de sprijinul din partea instituției pe care o gestionează. La rândul său, Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic, le-a vorbit tinerilor despre importanța sportului și perspectivele acestui domeniu. În acest context, Anatol Popușoi, președintele Academiei Olimpice, șef catedra Educația fizică UTM, a trecut în revistă istoria apariției jocurilor olimpice și performanțele la nivel internațional a sportivilor din Republica Moldova.  

Precizăm, în fiecare an, cei mai buni sportivi și antrenori ai anului din capitală beneficiază de premii oferite de DGETS. În acest an, au fost premiați 47 de antrenori și 55 sportivii, care au primit câte 3000 de lei din partea DGETS, precum și cadouri simbolice din partea partenerilor. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer