prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

12/29/2017

Stimate cadre didactice, conducători de instituții, părinți și copii

La pragul trecerii într-un nou an vă urez gânduri bune, sănătate, bucurii și speranțele noastre să se materializeze în realizări.

Anul care trece a fost unul deloc ușor, dar ne-a reușit să producem multe schimbări, să obținem rezultate la toate treptele de școlarizare, să redeschidem grădinițe, să mărim numărul de grupe în unele instituții preșcolare, să creăm condiții în școli și să promovăm tinerele talente. Drept dovadă sunt rezultatele elevilor noștri, care ne-au dus faima  peste hotare, manifestându-se în domeniile științelor exacte, tehnologiilor moderne, sportului etc.

În anul care vine, în contextul reformelor și schimbărilor, ne vom consolida eforturile pentru a crea condiții mai bune pentru copii și elevi, pentru a înlătura lacunele ce tergiversează procesul de învățământ.

Stimați conducători de instituții, cadre didactice și lucrători din sistemul educațional, vă mulțumesc din partea echipei pentru curaj și devotament demonstrat zi de zi pentru ca procesul educațional să se desfășoare în conformitate cu cerințele actuale. În anul care vine vă doresc să aveți parte de succes, rezultate, belșug și prosperitate.

Dragi copii și elevi, iubiți cartea și stimați părinții, profesorii și educatorii. Cei 7 ani de acasă, grădinița și școala sunt pilonii de bază în formarea viitorului vostru. Fiți vigilenți și vă dorim în noul an să atingeți cele mai înalte culmi ale succesului.

Mult stimați părinți, doar împreună vom putea crea un mediu favorabil creșterii și dezvoltării copilului. Este important ca acel triunghi școală-copil-părinte să funcționeze. Interesul nostru e unul comun. Vă mulțumim că ne sunteți alături, dați dovadă de disponibilitate și deschidere. Din partea echipei vă doresc un an prosper, copiii să vă aducă bucurii, iar bunăstarea și belșugul, optimismul și încrederea în viitor să intre în inimile și casele dvs.

La mulți ani! Sărbători fericite!

Cu respect,
Viorica Negrei,
șef interimar al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer