prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Seminar municipal pentru managerii instituțiilor de învățământ cu statut de executor secundar de buget

01/02/2018

La 27.12.2017, în incinta IPLT „C.Negruzzi”, a avut loc seminarul municipal pentru managerii instituțiilor de învățământ cu statut de executor secundar de buget cu genericul Utilizarea eficientă a banilor publici: practici pozitive.

În cadrul seminarului participanții au fost informați despre procesul de descentralizare a sistemului educațional municipal desfășurat pe parcursul anilor 2013-2017.

Pe parcurs au fost abordate aspecte practice privind:

- perfecționarea activității instituției de învățământ cu rol de executor secundar de buget;

- preîntâmpinarea riscurilor în procesul de planificare bugetară;

- organizarea și desfășurarea achizițiilor publice;

- punerea în aplicare a prevederilor actelor legislative și normative cu privire la activitatea instituției cu statut de executor de buget, etc.

În mod special s-au evidențiat comunicările directorului IPLT „C.Negruzzi”, Bîtcă Viorica, și directorului IPLT „L.Deleanu”, Ala Gherman, precum și mesajul șefului interimar al DGETS, Negrei Viorica.

La seminar au participat reprezentanți ai Ministerului finanțelor, Primăriei municipiului Chișinău, Direcției generale finanțe, directorii și contabilii șefi ai instituțiilor cu drept de executor secundar de buget.

Activitatea desfășurată, fiind o oportunitate de diseminare a bunelor practici privind managementul organizațional și financiar, se înscrie în contextul de descentralizare a sistemului educațional municipal. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer