prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Mesajul de felicitare cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști

04/06/2018

Onorați angajați ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și reprezentanți ai Primăriei mun. Chișinău, distinse cadre manageriale și didactice, stimați colegi și părinți, dragi copii,

perioada sărbătorilor pascale, unică prin semnificaţiile sale spirituale şi irepetabilă prin forţa mobilizatoare şi de unire în tradiţie, ne întăreşte, an de an, în convingerea că nimic din cele ce constituie viaţa omului - întâmplări triste sau vesele, experienţe trăite sau însuşite, realităţi pământene sau vise îndrăzneţe – nu este în zadar, ci toate îşi au rostul şi misiunea de a ne face mai buni, de a ne apropia câtuşi de puţin de acel ideal pe care Mântuitorul l-a oferit omenirii, drept călăuză pentru eternitate. 

Sunetul cristalin al clopotelor Învierii ne aduce mereu vestea schimbării şi a dăinuirii în timp, dar şi acea fărâmă de divinitate care ne face părtaşi la marea taină a trecerii de la moarte la viaţă, de la întuneric la lumină, de la deznădejde la împlinire. În aceste zile cu har deosebit să ne deschidem sufletele şi cugetele pentru a primi cu recunoştinţă, ca pe cel mai scump dar întru veşnicie, această fărâmă de divinitate, transmiţând-o apoi mai departe, prin generaţii.

Cu prilejul apropierii Sfintelor Paşti, exprim cele mai sincere felicitări tuturor angajaţilor din domeniul învăţământului şi familiilor acestora, dorindu-vă multă sănătate, perseverenţă, speranţă într-o viaţă decentă, noi realizări personale şi profesionale.

Fie ca lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

Sărbători luminate!

Cu înaltă prețuire,
Rodica GUȚU,
șef interimar al DGETS municipiul Chișinău

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer