Aniversarea a 35 de ani de activitate a Școli Sportive Specializată de înot și fotbal nr. 11

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, urează cele mai sincere felicitări cu ocazia aniversari a 35 de ani de activitate a minunatei Școli Sportive Specializată de înot și fotbal nr. 11 și tuturor celor implicați în această sărbătoare aniversară mult noroc, succes profesional, noi victorii și realizări de înalt nivel.
?‍♀️⚽️În urmă cu 35 de ani a început cronica Școlii Sportive Specializată de înot și fotbal nr. 11 și dacă puteți compara o școală cu un copac, atunci trunchiul este o echipă de profesori care au lucrat și lucrează în prezent și, pentru o lungă perioadă de timp, vor lucra în beneficiul generației mai tinere a școlii.
?‍♀️⚽️Ramurile sunt sportivii noștri, elevii noștri și fructele sunt absolvenții școlii în sine. Nu este nimic mai bun atunci când cunoștințele și sportul sunt combinate în viața unui copil. Fie ca școala voastră să ajute copiii să devină din ce în ce mai puternici, fiecare dintre elevii de aici să câștige încredere, curaj și un vis prețuit.
?‍♀️⚽️O școală care a educat mai multe generații de elevi, promovând modul sănătos de viață în rândul tinerilor. Ne bucurăm și ne mândrim de rezultatele remarcabile ale discipolilor dumneavoastră la competițiile sportive de nivel național și internațional.
Avem ferma convingere că doar cu eforturi comune în continuare vom reuşi să educăm tânăra generaţie pentru un stil de viaţă sănătos, le vom cultiva spiritul de învingător, prietenie, respect şi excelenţă, le vom oferi toate condiţiile şi posibilităţile ca, împreună, să ne bucurăm de succesele şi performanţele lor.
?‍♀️⚽️Le dorim atât antrenorilor, cât și elevilor multă sănătate, voință, cunoștințe și ambiții, astfel încât să vă puteți atinge cu ușurință obiectivele! Succesul, norocul și victoriile să fie mereu alături de voi la fiecare început!