„Arta de la geamul meu”, ediția a III-a, cu genericul „Lucruri simple”

Asociația Obștească „ATU” continuă desfășurarea concursului online, de artă dramatică și film, pentru elevi: „Arta de la geamul meu”, ediția a III-a, cu genericul „Lucruri simple”. Acesta are ca scop promovarea gândirii pozitive și implicarea civică.

Astfel, sunt așteptate lucrările pentru concurs – filme motivaționale de până la 7 minute, cu genericul „Lucruri simple”.
Data limită de recepționare – 23 iunie

Adresa de e-mail: atu.asociatieobsteasca@gmail.com

La final învingătorii vor avea parte de următoarele premii:

Premiul I – 7 000 lei

Premiul II – 6 000 lei

Premiul III – 5 000 lei

Pe lângă votul juriului, pe pagina de Facebook al AO „ATU” va fi organizat concursul online pentru titlul „Simpatia Publicului”, destinat echipelor cu cele mai multe voturi.

Vă recomandăm să folosiți platforma https://wetransfer.com/ pentru atașarea filmelor cu volum mai mare. Nu acceptăm linkurile de pe https://www.youtube.com. De asemenea, vă rugăm, până la finalul concursului, să nu publicați în alte surse lucrările participante.

Activitatea își propune sensibilizarea și motivarea prin artă, precum și importanța răspândirii bunătății și sprijinului oferit celorlalți.

Proiectul „Arta de la geamul meu” cu genericul „Lucruri simple” este realizat de asociația Obștească „ATU”, cu susținerea Ministerului Culturii din Republica Moldova, în parteneriat cu Direcția Cultură și Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primării municipiului Chișinău.