Atelier de elaborare a propunerii de Proiect de ecologizare: „Școala Orașului Verde”

Vino și participă la Atelierul de elaborare a propunerii Proiect de ecologizare „Școala Orașului Verde” și implementarea a acestuia 27 – 28 Noiembrie 2021

Au rămas zile numărate până la data limită de depunere a dosarului pentru finanțarea unui proiect de ecologizare a școlilor publice din municipiul Chișinău. Astfel, Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vine în ajutor cu un atelier de elaborare a propunerii de proiect și implementarea a acestuia.

  • Atelierul se va realiza on-line prin intermediul platformei Zoom cu ID de acces: 765 139 7817 fiind conceput pentru acumularea cunoștințelor și dezvoltarea abilităților orientate spre elaborarea și implementarea proiectelor aferente Concursului de ecologizare „Școala Orașului Verde.
  • Activitatea se va realiza timp de o zi, 27 – 28 Noiembrie 2021, în intervalul 10:00-15:00 h.
  • Participanții vor beneficia de Certificate în baza Hărții creditare din Regulamentul de atestare a cadrelor la grad didactic/ managerial.
  • Pentru participare completați Chestionarul https://forms.gle/NXBazhkaynctiwNF6
  • Termen limită pentru înscriere: Vineri, 26 Noiembrie 2021, 12:00 h.
  • Grupul țintă: Cadre didactice/ manageriale din instituțiile de învățământ primar și secundar, cât și instituții extrașcolare, publice din municipiul Chișinău.
  • Pentru informații suplimentare:
  • Tel: (+373 22) 482420
  • E-mail: scoalaecochisinau@gmail.com

Menționăm că, atelierul de elaborare a propunerii de proiect și implementarea a acestuia pe domeniul „Dezvoltarea competențelor verzi și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău” este destinat cadrelor didactice/ manageriale din instituțiile de învățământ primar, secundar ciclul I și II, special și extrașcolar, fondator al cărora este Consiliul Municipal Chișinău și face parte din Programul de formare „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău” organizată cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).