Au fost selectați cei mai buni sportivi și antrenori din municipiul Chișinău

Eventuali câștigătorii au fost selectați prin vot de către membrii Comisiei pentru decernarea Premiului.

Comisia este formată din reprezentanți ai Direcției Generale Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Sindicatului lucrătorilor din domeniul educaţiei şi ştiinţei din municipiul Chişinău, Primăriei, Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, Mass – Media, Universității de Educație Fizică și Sport, Doctori Habilitați în Științe Pedagogice.

Astfel, astăzi 22 decembrie 2021, Comisia a examinat performanțele obținute de sportivi și antrenori. În acest sens, mai buni sportivi și antrenori din municipiul Chișinău vor fi premiați cu diplome și premii bănești de către conducerea Primăriei municipiului Chișinău în cadrul Programului cultural – sportiv „Gala vedetelor sportive – 2021”. Ziua și ora desfășurării  activității  va fi stabilită ulterior, despre care Vă  vom informa suplimentar.

Activitatea este organizată anual în conformitate cu pct. 79 din  Hotărârea  Guvernului Republicii Moldova  nr. 1552 din 4 decembrie 2002 Pentru aprobarea Normelor privind reglementarea unor probleme financiare în activitatea sportivă”.