Campionatul de iarnă a municipiului Chișinău la orientare sportivă

În ziua de, 19 decembrie 2021 a avut loc Campionatul de iarnă a municipiului Chișinău la orientare sportivă, Concursul a fost organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău în parteneriat cu Federația de Orientare Sportivă din Republica Moldova, Stația Orășenească  a Tinerilor Turiști din municipiul Chișinău și coordonat cu Ministerul Educației, și Cercetării.

Ordinea publică a fost asigurată de Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul s-a desfășurat pe teritoriul parcului de la porțile orașului din sectorul Botanica cu permisiunea Primăriei municipiului Chișinău și a Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi.  

La eveniment au participat 206 sportivi din municipiul Chișinău și raioanele  Ialoveni,  Criuleni, Sîngerei, Cimișlia, Bender, Strășeni cu vârstele cuprinse între 4 și 70 de ani. Aceștia au demonstrat cu măiestrie capacitățile de orientare și alergare cu ajutorul busolei. Pentru învingători și premianți DGETS a alocat premii bănești și diplome.