Centrul de creație a copiilor „Ghiocel”, sl Ciocana

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă informează despre posibilitatea înscrieri copiilor la Centrul de creație a copiilor „Ghiocel”, sl Ciocana care este o instituție publică de învățământ extrașcolar, ce oferă servicii educaționale gratuite copiilor și tinerilor de la 5 ani – 21 ani.

Centrul de creație a copiilor ,,Ghiocel”, sectorul Ciocana, municipiul Chișinău este o instituție extrașcolară înființată în anul 1986, având peste 30 de ani de existență, instituție al cărei prag este trecut săptămânal de peste 1280 de copii prin cele 54 cercuri cultural-artistice și aplicativ-decorative.

 Centrul de creație a copiilor ,,Ghiocel” este o instituție cu activități în timpul liber al copiilor, pe parcursul întregii săptămâni, specializată în domeniul artistic. Copiii cu activitate și performanțe deosebite participă la concursuri, festivaluri, expoziții, concerte la nivel de sector, municipiu, național și internațional, schimburi interculturale, turnee artistice în țară şi străinătate.

La fel în cadrul Centrului de creație a copiilor ,,Ghiocel” activează Studioul pentru copii ,,Melodia” care oferă copiilor studierea aprofundată a instrumentelor musicale pe parcurs a 7 ani. La absolvirea cursului copiii primesc certificate de absolvire în baza cărora pot fi admiși la instituțiile medii de specialitate sau/și superioare în domeniu.

📢Date de contact:
Tel.: 022-331387