Centrul Municipal de Tineret Chișinău împlinește 2 ani de activitate

La data de 22.05.2021, Centrul Municipal de Tineret Chișinău a direcției Generale Educație, Tineret și Sport te invită la un eveniment de zile mari, ce sărbătorește împlinirea a 2 ani de activitate

Evenimentul va debuta cu un City Quest la ora 13:00, unde 5 echipe vor veni din toate părțile Chișinăului spre Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Pentru a participa la City Questul „Descoperim Chișinăul Împreună” înregistrează-te aici https://forms.gle/NLwWSLTrvuDftnD97

Începând cu ora 15:00 va urma deschiderea oficială, unde vor fi înmânate diplomele și cadourile câștigătorilor de la City Quest.

Imediat va fi urmat de un flashmob cu Imnul Voluntarilor.

Vor urma activități interactive, alături de Cătălin Lungu și alți invitați, în care tinerii vor avea posibilitatea să ia lecții de viață și sfaturi în carieră. Activitatea dată va dura până la ora 17:00.

În intervalul orelor 17:00-19:00, participanții vor putea face networking, juca un tenis de masă, participa la jocuri sportive.

La ora 19:00, va fi un concert live, în care veți putea admira prestația lui Stas Goncear și Liviu Pașa sau să faceți cunoștință cu alți tineri la un joc de masă.

Vă așteptăm cu mic și mare la evenimentul nostru!

Tot ce aveți nevoie este buna dispoziție și energia pozitivă!

Abia așteptăm să te vedem la eveniment!

Date de contact:

Vasluian Marta, specialist în lucru cu tinerii

Tel: 022 482 420                                    

Email  info.centrultineret@gmail.com    

Facebook@CentrulMunicipalTineretChisinau