Chestionar privind totalurile Campaniei de informare a comunității civile privind distribuirea resurselor financiare pentru organizarea Grupelor cu Program Prelungit în școlile municipiului Chișinău

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, în parteneriat cu instituțiile de învățământ primar și secundar, la începutul lunii octombrie, au dat start Campaniei de informare privind organizarea grupelor cu program prelungit în școlile din municipiul Chișinău.

Astfel ne-am propus să informăm comunitatea despre gestionarea banilor publici alocați de către Primăria municipiului Chișinău pentru activitatea grupelor cu program prelungit în instituțiile educaționale. Proiectul s-a desfășurat pe parcursul unei luni, printr-o campanie de comunicare cu informații relevante în acest sens.

Menționăm că dezinformarea în educație amenință bunăstarea societății, deoarece erodează încrederea socială și agravează inegalitatea. În acest context, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă îndeamnă să răspundeți la acest chestionar, prin intermediul căruia vom identifica cât de utilă și amplă a fost Campania de informare privind organizarea grupelor cu program prelungit.

Vezi chestionarul aici – https://forms.gle/Vikycjfx6NN547S39