Concurs „Scena copiilor”

Preșcolarii sunt asemenea izvorașelor neepuizate de talente cristaline, creative fără limite, sincere și cu expresivitate corporală. Toate aceste aptitudini au putut fi admirate în cadrul concursului ,,Scena copiilor – 2022” în IET nr.182.

Toate cadrele didactice, de la grupele de vârstă, au selectat piese cu tematici educative, specific vârstei copiilor, în cadrul cărora au prezentat o varietate de costume conform rolului și de un decor bogat și creativ.

Cadrele didactice au ținut cont de criteriile de apreciere ale concursului: cultura scenică, măiestria actoricească, selectarea creativă a operelor, arta vorbirii, expresivitatea, ținuta scenică, costumația, muzica, decorul, respectarea timpului.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, aduce sincere mulțumiri administrației instituție și părinților copiilor care s-au implicat la maxim, cu dăruire, activism și corectitudine alături de copilași și cadrelor didactice care au pregătit acești mici actori la cel mai înalt nivel.