Concursul internațional profesional-metodic „Vocația Pedagogică”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează că Centrul Internațional pentru parteneriat științific „Știința Nouă” din Federația Rusă anunță lansarea Concursului internațional profesional-metodic „Vocația Pedagogică”. Concursul se realizează în cadrul proiectului „Învățământ” Programei Federale de perfecționare a nivelului profesional al lucrătorilor din învățământ.

Scopul concursului este de a promova îmbunătățirea nivelului profesional al pedagogilor, generalizarea diseminarea experienței avansate a celor mai bune practici pedagogice.

Pentru participare in concurs se acceptă articole, elaborări metodologice (recomandări), proiecte pedagogice etc., elaborate sub formă de articole, în minim 5 pagini maxim 15 pagini, care vor fi incluse în colecția publicată de articole a concursului. O lucrare poate să dețină mai mulți autori.

Forma concursului: în persoană prin corespondență. Cei care doresc să participe la concurs prin corespondență, trimit lucrările (articolele) pentru concurs către Comitetul organizatoric. Cei care doresc să participe în persoană la competiție, suplimentar la articol, trimit către Comitetul organizatoric înregistrare video a prezentării împreună cu raportul. Participarea fizică se va indica în diplomă.

In urma concursului, participanții vor beneficia de:

1 . Publicarea lucrării de concurs (articol) în colecția de articole a concursului „Vocație Pedagogică”. Colecției i se atribuie UDC, LBC, ISBN;

  1. Amplasarea colecției lucrării participantului în Biblioteca științifică electronică eLIBRARY

(Contractul nr. 467-03/2018K);

  1. Diplomă (de gradul I, II sau III),
  2. Colecție gratuită de articole din Concursul „Vocație Pedagogică” fin format electronic). Colecția se formează în termen de 5-10 zile lucrătoare de la termenul limită pentru primirea articolului.
  3. Atribuire DOI – un identificator digital internațional al unei publicații științifice (consultați condițiile de participare pe site).
  4. Pe baza rezultatelor concursului, se furnizează un extras din procesul-verbal de examinare evaluare a lucrărilor concursului alte documente necesare raportării (la cererea participantului).

Informații suplimentare privind condițiile modul de aplicare pot fi găsite accesând pagina web: https://sciencen.org/novaja-nauka-konkursy/ped sau contactați tel.: 8(91 1)41-077-47 sau scrieți la adresa electronică: office(@sciencen@.org. Termen de aplicare 24 februarie 2021.