Concursul municipal „Absolventul anului – 2024” 

📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău anunță lansarea Concursul municipal „Absolventul anului – 2024” 
 
🏆👨‍🎓👩‍🎓Concursul municipal „Absolventul anului – 2024” se organizează cu respectarea principiilor obiectivității, transparenței, echității, libertății de exprimare, competitivității. La concurs sunt eligibili pentru participare toți absolvenții liceelor din municipiul Chișinău care au obținut performanțe înalte la disciplinele școlare și activități extracurriculare.
 
‼️Obiectivul principal al concursului constă în identificarea, stimularea, încurajarea și susținerea materială a celor mai capabili absolvenți cu performanțe înalte, care dețin competențe intelectuale și interese sporite pentru anumite domenii de studii și care pe parcursul procesului instructiv-educativ s-au implicat activ în activitățile extracurriculare, extrașcolare, demonstrând competențele obținute și poziția civică în societate.
 
📌Concursul municipal „Absolventul anului – 2024” conține următoarele nominalizări: 
✅️Cel mai bun absolvent la profilul umanist – 2 persoane;
✅️Cel mai bun absolvent la profilul real – 2 persoane;
✅️Cel mai bun absolvent la profilul artistic – 2 persoane;
✅️Cel mai bun absolvent în domeniul tehnologiilor informaționale – 2 persoane;
✅️Cel mai bun absolvent inovator – 2 persoane;
✅️Cel mai activ absolvent ce promovează voluntariatul – 2 persoane;
✅️Cel mai bun absolvent la profilul sportiv – 2 persoane;
✅️Cel mai activ absolvent la domeniul de ecologie – 2 persoane;
 
📃Mai multe detalii – https://cutt.ly/Hw4xHBLn
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau