Concursul municipal de artă dramatică cu genericul „Arta de la geamul meu” ia amploare și este tot mai așteptat în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău!

În acest sens astăzi, 05 aprilie 2021, șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a semnat un acord trilateral cu reprezentanții AO „ATU” și Direcția Cultură, prin care au fost fortificate relațiile de colaborare astfel încât participanții să beneficieze de cât multe facilități și oportunități de promovare.

Reamintim că activitatea are drept scop sensibilizarea oamenilor prin intermediul spectacolelor video sau a filmelor de scurt metraj prin care societatea va fi îndemnată să fie mai tolerantă și mai deschisă pentru comunicare și socializare în perioada pandemică.

Menționăm că în cadrul concursului s-au înscris 37 de trupe artistice din municipiul Chișinău. Proiectul este organizat de Asociația Obștească „ATU” și este susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova printr-un proiect de granturi mici, în baza concursului de inițiative culturale.