Cupa Open a municipiului Chișinău la Pentatlon Modern (biatle, triatle)

În municipiul Chișinău continuă desfășurarea evenimentelor sportive:
❗️ Cupa Open a municipiului Chișinău la Pentatlon Modern (biatle, triatle)
🗓 Perioada: 12-13 august 2023
📌 Locația: Școala Sportivă Specializată de Taekwondo WTF № 6, str.Pelivan, 30, mun. Chișinău
📎 Participanți: 80-100 de sportivi: deținători de categorie sportivă în domeniu, elevii Școlii Republicane Specializate de Hipism și Pentatlon Modern a Ministerului Educației și Cercetării, Clubul Central Sportiv „Dinamo” din mun. Chișinău și sportivi din alte localități ale Republicii Moldova
Competiția este organizată în scopul verificării nivelului de pregătire al sportivilor din municipiu, remarcarea celor mai puternici sportivi și completarea selecționatei municipiului Chișinău pentru participarea la concursuri naționale și internaționale.
Programul competițiilor:
📍 12 august 2023
✅ 10:00 – sosirea participanţilor – comisia de validare, antrenament oficial, sfatul Colegiului de arbitri;
✅ 11:00 – începutul competițiilor (biatle);
✅ 12:30 – decorarea;
📍 13 august 2023
✅ 10:00 – sosirea participanţilor – comisia de validare, antrenament oficial, sfatul Colegiului de arbitri;
✅ 11:00 – începutul competițiilor (triatle);
✅ 13:00 – decorarea .
Pentru cheltuielile ce țin de organizarea și desfășurarea competițiilor din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocați 26 000 lei.
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău le dorește tuturor participanților mult succes și rezultate pe măsura așteptărilor!
ℹ Pentru o informație mai amplă despre evenimentele din capitală și proiectele Primăriei Municipiului Chișinău accesați: educatieonline.md, escoala.chisinau.md, egradinita.md, chisinauedu.md, extrascolar.md, proiecte.chisinau.md, transparenta.chisinau.md, visit.chisinau.md, invest.chisinau.md.