Cupa Primarului la kickboxing

Garuda Absolute Leadership Association 🥋cu suportul financiar al Primăriei municipiului Chișinău 🏛️ anunță organizarea celei de-a 4-a ediții a Cupei Primarului General al municipiului Chișinău!
 
Detalii eveniment:
📅 Perioada: 28 – 29 iunie 2024
📍 Locație: Manejul de atletică ușoară, strada Andrei Doga 26
🎟️ Intrarea: Absolut gratuită
 
Programul evenimentului:
28 iunie 2024
🏅 Marele turneu de amatori: Peste 300 de participanți din România și Bulgaria și-au anunțat deja participarea. Este o oportunitate excelentă pentru toți amatorii de arte marțiale să se afirme și să își testeze abilitățile într-un cadru competitiv.
29 iunie 2024
🌍 Eveniment semnificativ: Pentru prima dată în țara noastră, va avea loc un turneu de kickboxing pentru titlul de campion mondial interimar conform WAKO PRO. Această competiție de elită promite să aducă un spectacol de neuitat pentru toți iubitorii sporturilor de contact.
Scopul evenimentului:
 
Cupa Primarului General aduce împreună participanți pasionați de arte marțiale din diverse discipline, oferind o varietate de stiluri și tehnici pentru a captiva publicul și a promova sporturile de luptă în comunitate. 🥊🤼‍♂️
 
Menționăm că Cupa Primarului General al municipiului Chișinău face parte din Programul municipal de Co-finanțare a proiectelor pentru sport și alte activități sportive de nivel local și internațional care prevăd promovarea modului sănătos de viață. 🌟🏃‍♀️
 
Vă așteptăm cu drag să participați și să susțineți acest eveniment sportiv de excepție! 🌍🎉