Dăruiește din inimă și fii mai bun nu doar de Sărbători!

🎅Crăciunul și Anul Nou sunt sărbătorile bucuriei,este timpul darurilor, al copilăriei revenite și al speranțelor împlinite. Sunt Sărbătorile inimiilor deschise, a puterii de a dărui și a ajuta semenii.

❄Colectivul de pedagogi, părinți și copii din Grădinița-creșă nr.225 a sectorului Ciocana menține frumoasa tradiție, de a fi și în acest an, alături de cei care au nevoie de susținere și ajutor.

🎁În acest scop, la solicitarea Asociației Obștești „Viața fără leucemie”, în instituție a fost lansată Campania de caritate „CRĂCIUN DIN INIMĂ DE COPIL” pentru a susține cei 30 de copiii diagnosticați cu leucemie, aflați la tratament în cadrul Institutului Oncologic din RM, care anul acesta au întâmpinat Crăciunul departe de familie și prieteni.

🎁Cu această ocazie, au fost oferite copiilor daruri de Crăciun, set de pijamale și ciupici,dulciuri și fructe, iar copilașii din grădiniță, alături de educatori, le-au pregătit pungulițele personalizate și câte un mesaj de felicitare.

🎁Tot în aceste zile, sau bucurat de daruri 34 de copii din 11 familii din 5 sate din raionul Criuleni, oferindu-le în dar produse alimentare, hăinuțe, jucării, dulciuri, rechizite, detergenți.

😇Aducem sincere mulțumiri tuturor părinților, cadrelor didactice, care din îndemnul inimii s-au alăturat acestei Campanii de caritate întru susținerea acestor copii, care au nevoie de mai multe bucurii și clipe de fericire.

🙏Fie ca Magia Sărbătorilor să aducă doar pace,sănătate și prosperitate în toate familiile de pe întreaga planetă. Dăruiește din inimă și fii mai bun nu doar de Sărbători!