Deschiderea Centrului Municipal de Tineret în sectorul Centru

🏫Astăzi, 17 octombrie 2022, a fost deschis un nou Centru Municipal de Tineret. Acesta este amplasat pe adresa: Mitropolit Varlaam 90 și va servi ca sediul central.
📢În total acum municipiul Chișinău are 4 Centre pentru tineri: Centru, Ciocana, Râșcani, Buiucani, iar la Botanica sunt efectuate lucrări de reparație.
📌Centrul va fi unul multifuncțional, unde vor fi prestate mai multe servicii de tineret:
✅️Serviciul de voluntariat;
✅️Serviciul de dezvoltare personală și animare a timpului;
✅️Serviciul de ghidare în carieră;
✅️Consiliere psihologică.
🗓Programul de activitate al Centrului este de luni până sâmbătă de la ora 10:00 până la 19:00. De astăzi tinerii din sectorul centru au unde și cum să își petreacă timpul frumos, pentru a se dezvolta multilateral și a interacționa cu semenii. 
💬Menționăm că tot mai mulți tineri doresc să facă voluntariat și să se afle într-un mediu prietenos. Încercăm să încadrăm în diferite activități și semenii din Ucraina. Tinerii din municipiul Chișinău în ultima perioadă sunt tot mai activi. De datoria noastră este să îi susținem și să-i încurajăm.
ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări tinerilor de la Centrul Municipal de Tineret, unde pe parcursul ultimilor ani cu eforturi comune s-au realizat foarte multe proiecte. Ne bucurăm că reușim să fim mai aproape de tineri, oferindu-le posibilitatea să învețe, să socializeze și să își petreacă util timpul liber. Mulțumim UNICEF Moldova care a contribuit la reparația și dotarea Centrului.