Dragile noastre Doamne și Domnișoare, mult stimate colege!

Cu prilejul acestei frumoase sărbători – Ziua internațională a Femeii – Vă felicităm din tot sufletul și Vă mulțumim pentru frumusețea și gingășia Dumneavoastră cu care ne înconjurați, pentru bunăvoința și sensibilitatea de care dați dovadă în fiecare zi, pentru atmosfera caldă și prietenească ce o creați la locul de muncă, pentru inteligența și profesionalismul investit în munca făcută pentru prosperarea țării.
Stimate colege, primăvara este anotimpul când Dumneavoastră, femeile, primiți dovada respectului şi a aprecierii necondiţionate de la cei dragi, de la colegi, iar în cazul Dumneavoastră, al femeilor ce activează în învăţământ, şi dovada sinceră a recunoştinţei din partea discipolilor în care Vă zidiți, zi de zi, sufletele şi cunoştinţele, încercând şi, de cele mai multe ori, reuşind să-i faceți mai buni şi mai puternici în confruntarea cu provocările lumii moderne. Să Vă deschideți, deci, inimile şi, de 8 Martie, să primiți cu multă încredere nepreţuitele semne de dragoste şi de recunoştinţă, regăsindu-Vă fără rezerve în acest anotimp plin de lumină şi de speranţe, redescoperindu-Vă, an de an, statutul de rudenie cu Natura renăscută, mereu alta în manifestările sale exterioare şi mereu aceeaşi în sensurile sale esenţiale, profund filozofice.
Fiind ființele de neînlocuit pentru familiile și apropiații Dumneavoastră, în pofida tuturor greutăților, nu încetați să le dăruiți toată dragostea și pacea din suflet. Iar la serviciu, niciodată nu ezitați să vă împărtășiți căldura inimii, cuvântul potrivit, inspirând colegii la muncă și să realizați cât mai mult.
În această minunată zi de sărbătoare, ca în fiecare zi, Vă doresc din toată inima multă dragoste din partea celor dragi, sănătate, bucurii și prosperitate. Fie ca spiritul de sărbătoare și grația acestei zile să Vă inspire întregul an!