Elaborarea fișelor tehnologice în baza Meniului model unic (sezon iarnă-primăvară) pentru instituțiile de educație timpurie din orașul Chișinău

Acesta a fost subiectul principal abordat astăzi, 01 martie 2021, în cadrul ședinței organizată de Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău cu membrii grupului de lucru.

Menționăm că, în scopul asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea unui proces de alimentație corectă și calitativă DGETS a solicitat anterior implicarea atât a societății civile cât și specialiștilor în domeniu pentru o colaborare reușită.

Astfel a fost creat grupul de lucru:

  • Scorpan Maria, tehnolog, IMAP Liceist;
  • Muşinscaia Elvira, tehnolog, IMAP Râșcani-SC;
  • Grajdian Adrian, tehnolog, restaurantul Garden Palace;
  • Olaru Victoria, profesoară discipline tehnologice, CNC al ASEM;
  • Reprezentanți IET din sectoare.

Pe această cale administrația DGETS aduce sincere mulțumiri tuturor pentru aportul, ajutorul și susținerea demonstrată. Suntem siguri că, inițiativa dată va asigura eficientizarea activităților comune pentru a asigura în continuare o alimentație de calitate, inclusiv cu respectarea măsurilor de protecție pentru a preveni răspândirea COVID-19. Menționăm că, munca pe care o prestați este de o importanță majoră și determină o motivație de excepție pentru toți cei cărora le pasă de dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Sentimentul de coeziune și conștientizare că nu suntem singuri pe itinerarul implementării programului de alimentație corectă și bine echilibrată, uneori anevoios, ne ajută să găsim forțele și curajul necesar ca să atingem împreună scopul propus.