Hotărârea CESP Nr.38 din 21.05.2021

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează că Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a emis astăzi o nouă hotărâre prin care, în capitală se stabilește Codul Portacaliu de alertă. Portul măștilor de protecție, rămâne obligatoriu, însă, unele măsuri stabilite anterior au fost relaxate.

Portul măștilor de protecție în toate spațiile publice deschise și închise pe întreg municipiul Chișinău, inclusiv în stradă și în transportul public, rămâne obligatoriu.

Se declară accesul liber în toate instituțiile de asistență medicală primară pentru vaccinarea împotriva Covid-19, indiferent de viza și locul de reședință a tuturor locuitorilor de la 18 ani din mun. Chișinău și din Republica Moldova.

Se permite de asemenea accesul spectatorilor în tribunele sălilor sportive și a terenurilor sportive unde se desfășoară competiții. Aceasta doar la capacitatea de 50% din locuri și respectând măsurile de profilaxie împotriva răspândirii infecției Covid-19.

Detalii…Hotărârea-CESP-Nr.38 Din 21-05-2021