Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihail Koțiubinski” din municipiul Chișinău marchează 30 de ani de la fondare

ℹ️O instituție de învățământ este un loc binecuvântat, prin menirea sa plină de noblețe și generozitate, aceea de a forma și cultiva personalități, de a deschide porțile spre cultură, de a trezi interesul pentru cunoaștere, dar și prin modul în care a fost realizată această datorie de-a lungul timpului, pentru multe generații, care, trecând pe acolo, au dat valoare acelei instituții.
🏫Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihail Koțiubinski” din municipiul Chișinău marchează 30 de ani de la fondare. Datorită activității fructuoase a cadrelor didactice și manageriale, liceul se poate mândri cu un nivel înalt al culturii organizaționale.
3️⃣0️⃣De 30 de ani, în Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihail Koțiubinski”, clopoțelul cheamă sute de elevi, deschizându-le porțile acestui lăcaș spre cunoaștere și știință. O scânteie izvorâtă din sacrificiu și dăruire a luminat calea multor generații de elevi.
📌Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, vine cu cele mai calde și respectuoase urări de prosperitate, împliniri și realizări. Pentru întreg colectivul liceului, pentru dăruirea de care dă dovadă zi de zi, în această profesie unică de a forma oameni.
💬Vă urăm multă sănătate, ani lungi, bunăstare și realizări cât mai mari! Să rămâneți alături de copii încă mulți ani înainte, să aveți mereu puterea de a transforma sufletele de copil în adevărate perle și să trăiți împlinirea că ați reușit. La Mulți Ani!
Cu ales respect,
Andrei PAVALOI,
Șef adjunct DGETS