Instituția Publică Liceul Teoretic „Mircea Eliade”: 30 de ani de la fondare

Recent, Instituția Publică Liceul Teoretic „Mircea Eliade” a sărbătorit 30 de ani de activitate

Astfel, considerăm că este momentul oportun să realizăm o retrospectivă a performanţelor înscrise în istoria Liceului Academic roman-englez „Mircea Eliade”, instituţie din municipiu care a ajuns la trei decenii de căutări și zbucium, de muncă şi satisfacţie, de colaborare şi bineînţeles de afirmare, ceea ce a asigurat succesul, reușind să-și confirme personalitatea protagonistului, contribuind la creșterea personalităților notorii care au dus faima Republicii Moldova  în întreaga lume.

Cu prilejul aniversării a 30 de ani de activitate, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău își exprimă respectul şi admiraţia pentru munca întregului colectiv didactic şi a celui de elevi şi părinţi și adresează sincere felicitări și urări de sănătate, prosperitate, perseverență, inspirație și realizări frumoase! Este onorabil că instituția dumneavoastră este recunoscută și pentru respectarea, păstrarea și promovarea valorilor naționale.

Jubileul de 30 de ani este cu adevărat un eveniment de zile mari, iar cea mai motivantă şi îmbucurătoare componentă din activitatea instituţiei este faptul că vă aflaţi în topul celor 10 licee din Republica Moldova după indicatorii calității studiilor.

Stimaţi profesori, elevi şi părinți, vă felicităm cu acest prilej minunat şi vă dorim inspiraţie şi ambiţie, sănătate şi progres continuu în toate aspiraţiile dumneavoastră!

Și pe această cale, vă adresăm urările noastre de sănătate și asigurările de sinceră și înaltă considerațiune pentru tot ce v-a reuşit şi continuaţi să promovaţi pentru noile generaţii.

Cu ales respect,
Andrei PAVALOI,
șef adjunct DGETS