Întâlnește sportivii de elită la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

🎉 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, unde veți avea ocazia să întâlniți și să interacționați cu sportivi de elită, care ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice 2024 și care vor împărtăși din experiențele lor sportive! 🥇
 
🏋️‍♂️ Printre aceștia se numără Zalina Marghieva, o forță în aruncarea ciocanului, și Marin Robu, un talent remarcabil în haltere!
 
🔨 Zalina Marghieva combină forța și tehnica pentru a atinge performanțe impresionante în atletism, fiind o sursă de inspirație pentru toți cei ce își doresc să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu.
 
🏅 Marin Robu continuă să ridice standardele în haltere, demonstrând un nivel extraordinar de talent, dedicare și determinare, impresionând atât juriul, cât și fanii acestui sport. Performanțele sale remarcabile și abilitățile excepționale l-au propulsat în elita halterofililor europeni.
 
🤸 Pe lângă întâlnirile cu acești sportivi de excepție, veți putea participa la diverse activități și demonstrații sportive, care vor celebra pasiunea pentru sport și performanță!
 
🌟 Nu ratați această oportunitate unică de a vă bucura de momente frumoase petrecute alături de cei dragi și de a vă inspira din experiențele celor mai buni sportivi ai momentului!