Invitație

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău Vă invită să participați la primul Târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde”, care se va desfășura în perioada 14-15 mai 2022, (două zile de weekend), în intervalul 10:00-18:00, parcul ,,Alunelul”, sectorul Buiucani, municipiul Chișinău.

În cadrul acestui eveniment, cadrele didactice, elevii instituțiilor de învățământ însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor verzi și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii

Menționăm că, vor fi organizate și Training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/ pedagogilor în acordarea de suport elevilor în stabilirea parcursului profesional.

Astfel, invităm să asigurați înregistrarea prealabilă la Târgul de ghidare în carieră, prin completarea chestionarelor atașate mai jos.

  1. Chestionar pentru elevii claselor V-IXhttps://cutt.ly/6GCPkdD
  2. Chestionar pentru elevii claselor X-XIIhttps://cutt.ly/EGCPmkd
  3. Chestionar pentru părințihttps://cutt.ly/qGCPTGD

Activitatea este organizată în baza ordinului nr. 506 din 19.04.2022 a DGETS pentru instituțiile de învățământ secundar ciclul I și II, special și extrașcolar, fondatorul cărora este Consiliul municipal Chișinău.

Evenimentul face parte din Programul „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău” și este organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Agenda evenimentul o găsiți în fișierul atașat Agenda Târg Scoala Orasului Verde 14-15.05.2022