Magia sărbătorilor de iarnă la Liceul Teoretic „Mihai Grecu”

Magia sărbătorilor de iarnă la Liceul Teoretic „Mihai Grecu” din Chișinău Accent Electronic a dăruit calculatoare noi instituției

Elevii Liceului Teoretic Mihai Grecu din Chișinău vor putea studia cursul de informatică și designul grafic la calculatoare noi. 

Cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, compania Accent Electronic a donat instituției de învățământ un lot de calculatoare performante cu sistem de operare licențiat. Este vorba despre 11 unități care au fost deja instalate în sala de informatică.
Viorica Negrei, șef adjunct al DGETS, a atras atenția că foarte puține companii private vin cu asemenea gesturi de binefacere, iar interesul companiei Accent Electronic față de domeniul educației este demn de tot respectul.

 „Aceasta este a doua donație de calculatoare destinate copiilor, în municipiul Chișinău, lucru care vorbește despre atașamentul companiei față de domeniul educației și grija față de viitorul generațiilor noastre. Sunt convinsă că lotul de calculatoare îi va ajuta pe elevi să dezvolte abilități care-i vor îndrepta către meseriile viitorului”, a declarat Viorica Negrei.

Directoarea Liceului dar și elevii au adresat mesaje de mulțumire și recunoștință și au subliniat necesitatea imperioasă a lotului de calculatoare în instituția de învățământ.

Președintele Accent Group, Vladimir Russu a subliniat faptul că el și echipa pe care o conduce, tot timpul au pus accent pe educație și accesul generațiilor la noile tehnologii.