Medalie de argint în cadrul Campionatului European de haltere

Încă o medalie de argint în palmaresul sportului municipal în cadrul Campionatului European de haltere (U15, U17) competițiile desfășoară în orașul Raszyn, Polonia, în perioada 10-18 august 2022. Eleva Liceului Internat municipal cu Profil Sportiv halterofila Ceornopolc Anastasia, a urcat pe podium la Europene, în limitele categoriei de până la 81 Kg U15, a completat prima probă smuls ridicând 78 Kg pe loc 1 și a doua probă aruncat ridicând 92 Kg pe loc 2.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău își exprimă înalta apreciere a eforturilor depuse de sportivi, dar și de antrenori, grație cărora obținem rezultate performante în domeniul sportului, contribuind astfel la promovarea imaginii țării peste hotarele ei și fortificarea relațiilor de colaborare reciprocă între popoare.

Menționăm că Direcția Generală Educație, Tineret și Sport prin Programul de cofinanțare a proiectelor pentru sport cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău au contribuit la deplasarea lotului municipal cu suma în valoare de 78,900 lei