Mult succes la examenele de absolvire a Gimnaziului

‼️Dragi absolvenți ai treptei gimnaziale, ați ajuns la o etapă a vieții care vă va aduce la o nouă treaptă a devenirii personale, iar, pentru a o face așa cum vă doriți, fiți plini de încredere. De astăzi, pentru majoritatea dintre voi demarează examenele de absolvire a gimnaziului, sesiunea 2022.
 
👨‍🎓În calitate de absolvenți ai clasei a IX-a, prin aceste examene, veți putea verifica cum puteți aplica competențele și cunoștințele dobândite, demonstrând că puteți atinge cele mai înalte culmi ale devenirii personale.
 
💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău are încredere în fiecare dintre voi și vă dorește să atingeți rezultate foarte înalte. Fiți voi înșivă, valorificați-vă abilitățile, dați dovadă de atitudine, pe care ați zidit-o alături de părinții și dascălii voștri în procesul formării personalității voastre de-a lungul tuturor anilor de școlaritate.
 
📢Fie ca împlinirea de final, să vă aducă bucuria realizărilor treptei gimnaziale. Mult succes!
Cu aparte respect și înaltă prețuire,
 
Andrei PAVALOI,
șef adjunct al Direcției Generale Educație, Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău