prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Aniversarea a XXX-a a Instituției Publice Liceul Teoretic „Olimp”

11/15/2017

Recent, Instituția Publică Liceul Teoretic ”Olimp” a sărbătorit 30 de ani de activitate, care a presupus  muncă și realizări frumoase, prezentate în cadrul unei activități solemne.

Sărbătoarea a început cu solemnul careu consacrat aniversării, cu arborarea drapelului liceului.

La acest eveniment au participat profesorii, elevii, părinții, absolvenții, partenerii și oaspeții de onoare. Cu un mesaj de salut a venit Fleaș Alexandru, șef  interimar al DGETS mun. Chisinău, care a înmânat diplome angajaților instituției, însoțite de urări de bine, prosperitate și de realizări frumoase. În calitate de oaspeți de onoare au fost invitați Elena Rusu - șefa secției Politici Educaționale, Lapp Maria - specialist principal/metodist și Eugenia Antoci - specialist principal metodist secția IRC.

Președintele Sindicatelor Educației și Științei al Consiliului municipal Chișinău, Maria Sîrbu, a oferit angajaților liceului diplome de mulțumire.

Elevii au recitat poezii, au cântat, au dansat, creând o atmosferă de sărbătoare cu multe impresii frumoase, care vor rămâne în memorie pentru mult timp. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer