prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Olimpiada școlară - un exercițiu de punere în valoare a unei învățări de performanță

11/30/2017

La 29.11.2017, în incinta IP Liceului Teoretic "Gheorghe Asachi", s-a desfăşurat  Sărbătoarea olimpicilor cu genericul „Sărbătorim performanţa”.

„Sărbătoarea olimpicilor”, inaugurată cu 8 ani în urmă, continuă tradiţia nobilă a omagierii elevilor care au confirmat valoric prin reuşite înaltul nivel de performanță la olimpiade şi concursuri. În scopul promovării imaginii și stimulării elevilor capabili de performanţe înalte, 192 de elevi, deținători ai locului I la olimpiadele şi concursurile municipale la toate disciplinele școlare, ediţia 2017, au fost premiați în cadrul evenimentului cu medalii și premii bănești.

Sărbătoarea a demarat cu un amplu concert artistic prezentat de elevii IPLT „Gh.Asachi”, orchestra camerală și corul Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, IPLT „M.Viteazul”.

În felul acesta, Direcția inspecție școlară din cadrul DGETS mun.Chișinău continuă în acelaşi format demersul inițiat în 2008, care devine ceremonial autentic, integrat în spaţiul elevat şi vibraţia culturală a oraşului Chișinău, reconfirmând opţiunea pentru educaţia de calitate, pentru standarde înalte şi posibilitatea de a oferi elevilor oportunităţi de formare şi devenire profesională, armonizând preocupările şi parteneriatele spaţiului comunitar chișinăuian, fiind interfaţă necesară care reuneşte lumea şcolii, mediul academic, zona administrativă, sub auspiciul educaţiei şi performanţei de înalt nivel.  

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer