prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenţia managerilor instituţiilor de învățământ general

12/11/2017

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport vă informează despre lansarea programului internațional de formare online CLIL/AICLE (Content and Languages Integrated Learning): comunicare și științe, organizat de către Institutul Cervantes din București și Biroul de Învățământ, Cultură și Sport al Ambasadei Spaniei la București.

Cursul se adresează profesorilor de limbi străine și științe cu condiția ca aceștia să dețină un nivel minim de cunoaștere a limbii spaniole B2. Cursul online CLIL presupune o abordare educativă, modernă, care îmbină predarea de conținuturi a disciplinelor STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică) cu cea a limbilor străine. Cursul va asigura beneficiarilor formarea competențelor necesare organizării contextelor de învățare prin planificarea secvențelor didactice conform principiilor metodologiei CLIL/AICLE.

Menționăm că Republicii Moldova i-a fost acordat un număr total de 40 de locuri disponibile. Doritorii de a participa la formări se pot înregistra accesând formularul de pe https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO5Un9ibe-gJfF7aKoQnBNVmA3xhRsxDvVYsqOZy40A39tFA/viewform,  până la data de 18 decembrie 2017. Alte detalii și precizări pot fi solicitate la adresa (acbuc@cervantes.es).

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer