prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Comunicat de presă cu privire la cheltuielile realizate de DGETS pe parcursul anului 2017

02/09/2018

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău vă aduce la cunoștință că informațiile apărute cu privire la cheltuielile făcute publice despre activitățile DGETS au fost prevăzute în limitele bugetului la articolele prestabilite. Acestea nu au fost direcționate în beneficiul angajaților DGETS sau a angajaților din instituțiile de învățământ, ci pentru copii, elevi și tineri din orașul Chișinău și suburbii, implicați în diverse activități, concursuri, competiții sportive, precum și pentru motivarea și stimularea acestora.

De asemenea, menționăm că DGETS a arendat săli precum Î.S.„Palatul Republicii”, Centrul de artă și cultură „Ginta Latină”, Radison Blu Leogrand (sălile de conferință), deoarece acestea corespund condițiilor și cerințelor tehnice pentru desfășurarea activităților de amploare preconizate de DGETS în scopul aprecierii nivelului de pregătire și promovării rezultatelor copiilor, elevilor și tinerilor dotați și cu rezultate remarcabile.

În acest context, specificăm că și cheltuielile realizate în cadrul taberei „Cireșarii” au fost preconizate în beneficiul copiilor din sectorul Centru și copiilor orfani sau din familii socialmente vulnerabile de la Gimnaziul internat nr.3, precum și copiilor din familii vulnerabile din comuna Bubuieci. Tabăra a activat în 7 schimburi pentru deservirea celor 1770 copii (780 copii orfani și din familii vulnerabile, 970 copii din sectorul Centru, 20 din comuna Bubuieci). Toate serviciile pentru copii au fost gratuite. Prin urmare, activitățile distractive, de asigurare a procesului educațional și alimentației adecvate au fost direcționate în interesul copiilor din familii defavorizate.

Explicații cu privire la anumite cheltuieli și impactul acțiunilor găsiți în documentul atașat  (anexa_cheltuieli_DGETS.docx)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer