prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Proiect municipal „ENF-Inform”

03/03/2018

Joi, 1 martie curent, Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo” a găzduit proiectul municipal „ENF-Inform”, realizat de către Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău în comun cu secția educație și tineret a DGETS.

În cadrul atelierelor tinerii, pe lângă faptul că au fost informați despre importanța educației non-formale, au fost provocați să elaboreze un proiect, având la bază o necesitate a tinerilor din municipiul Chișinău.

Reieșind din temele abordate, au fost identificate unele aspecte ale vieții tinerilor, interesele acestora, prioritare fiind: programe de antreprenoriat, dezvoltare personală, ghidare în carieră, locuri de agrement, spații pentru tineri unde aceștia ar putea să își desfășoare activitatea și să lanseze noi idei. De menționat, proiectul municipal „ENF-Inform”a demarat în luna ianuarie curent si va continua până în luna mai. Până în prezent proiectul a implicat peste 1200 de tineri din municipiu, reprezentanți ai ciclului liceal, precum și ai instituțiilor profesionale și vocaționale

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer