prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Seminar municipal „Managementul programelor și proiectelor”

03/05/2018

În cadrul Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău s-a desfășurat seminarul cu genericul „Managementul programelor și proiectelor”.  Activitatea a fost organizată de DGETS în parteneriat cu AO „FORTIUS”.

La seminar au participat directori de grădinițe și școli, formator fiind dna Liliana Nicolaescu-Onofrei. Conform Agendei, în cadrul seminarului s-au abordat diverse aspecte ce țin de scrierea unui proiect cu finanțare, managerii fiind inițiați în următoarele probleme: Caracteristicile unei propuneri de proiect cu șanse de succes; Elementele de bază ale unui proiect; Descrierea problemei și argumentarea necesităţii proiectului; Greşeli curente în formularea problemelor; Formularea scopului proiectului; Formularea obiectivelor specifice ale proiectului; Arborele problemelor și arborele obiectivelor; Elaborarea planului de activitate al proiectului; Paşii de elaborare a bugetul proiectului etc.

La final, pe lângă setul de materiale relevante, fiecare participant a primit  o listă de adrese web (linkuri) unde pot fi identificate diverse proiecte. Mai mult, participanții vor primi la adresa electronică materiale informative și sugestii de proiecte.

Drept continuitate a activității, participanții la seminar se obligă, până la sfârșitul anului curent, să prezinte, în formă scrisă, la secția Informare și relații cu comunitatea (bir.42, 30 sau adresa de e-mail: irc.chisinau@gmail.com), dovada aplicării cunoștințelor obținute.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer