prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Întrevedere cu reprezentanţii Primăriei comunei Ciorescu

03/05/2018

Luni, 05 martie 2018 curent a avut loc o întrevedere cu primarul comunei Ciorescu, dl Ion Scripnic, viceprimarul și contabilul-șef, cu reprezentanții secției educație și tineret a DGETS, Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău, precum și ai Consiliului Local de Tineret Ciorescu  în vederea implementării acțiunilor propuse autorităților administrației publice locale în cadrul programului guvernamental  de dezvoltare a  Consiliilor Locale de Tineret.
În cadrul ședinței au fost abordate modalitățile de interacțiune a CLT cu administrația pulbică locală, proiectele care urmează să fie desfășurate la nivel municipal și local, susținerea proiectelor inițiate de tinerii din Ciorescu, toate acestea fiind o prioritate în agenda de lucru a autorităților publice locale.
Urmare a discuțiilor purtate,  Primăria comunei Ciorescu este dispusă de a încheia un acord de colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor pentru a oferi tinerilor posibilitatea de a se implica în procesul decizional la nivel de comunitate 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer