prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilelor de Mărțișor și Ziua Internaţională a Femeii

03/07/2018

A venit iarăşi primăvara şi o dată cu ea una din cele mai frumoase sărbători, când pe întregul mapamond este cântată şi cinstită Femeia. Aşa se face că învăţământul autohton se ţine astăzi pe curajul, ambiţia sănătoasă, răbdarea şi entuziasmul femeilor. Femeile sunt acolo unde e greul vieţii, unde lucrurile trebuie să meargă înainte, de multe ori nu datorită, ci în pofida stării de lucruri din societate. Orice s-ar spune în diferite cercuri de opinii, şcoala naţională supravieţuieşte doar graţie femeilor care şi-au legat destinele de activitatea didactică, menţinându-se în profesie indiferent de greutăţile şi ingratitudinile pe care le presupune aceasta.

Există, din fericire, în viaţa noastră repere de neclintit, care dăinuiesc peste secole, rămânând la fel de trainice şi de viguroase ca la începuturi. Indiferent de furtunile şi curenţii vremurilor, neglijând fenomenele politice, sociale, economice în continuă schimbare, aceste constante ale vieţii ne ajută să menţinem echilibrul şi armonia cu noi înşine şi cu lumea, ne încarcă, ori de câte ori simţim nevoia, cu energia ziditoare a optimismului şi încrederii în ziua de mâine, ne îndeamnă, mereu cu sorţi de izbândă, să fim mai buni şi mai înţelegători cu oamenii din preajmă.

În aceste zile de sărbătoare, Vă doresc din tot sufletul cât mai multe clipe de bucurie şi satisfacţie alături de cei dragi, cuvinte sincere de apreciere şi recunoştinţă, rostite atunci când primim în dar mărţişoare, aceste gingaşe semne ale începutului de primăvară.

Cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei Femeii, vă urez, stimate colege, un nou început într-un nou anotimp, promiţător de noi realizări şi nesecate energii făuritoare, pe care să-l păstrăm mereu în suflete, indiferent de cursul vremii, ca o garanţie fermă a faptului că visele se împlinesc şi că toate lucrurile bune ce ni le-am propus în viaţa profesională şi în cea personală, vor deveni realitate.

Fie ca primăvara să dăinuie mereu în sufletele voastre, dragostea să vă ocrotească, iar zâmbetul să vă împodobească chipul. 

 

Cu respect,
Viorica Negrei,
șef interimar al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer