prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Festivalul de Teatru pentru Tineret „Ostende”

03/13/2018

Sâmbătă, 17 martie curent, orele 14.00, în incinta Teatrului ”Luceafărul” va avea loc etapa de concurs și Gala de premiere a trupelor de teatru, participante  la cea de-a III-a ediție a Festivalului de Teatru pentru Tineret „Ostende”.
Acest proiect cultural va oferi tinerilor posibilitatea de a-și consolida cunoștințele în domeniul teatral, de a-și etala talentul pe una din scenele profesioniste din capitală, având drept scop să deschidă noi căi de manifestare pentru tinerii artiști și să stimuleze creativitatea tinerilor prin utilizarea teatrului ca formă de educație.

Timp de patru zile, tinerii vor avea ocazia să participe la ateliere de lucru la arta vorbirii, mișcare scenică, diverse improvizări, trening-uri cu actori profesioniști.

În cadrul etapei de concurs juriul va selecta și desemna cele mai bune 3 trupe, care vor fi menționate cu premii bănești și  diplome de laureați ai ediției curente a festivalului. Cea mai bună interpretare masculină și feminină va fi premiată cu premii de la parteneri.

Evenimentul este organizat la inițiativa Consiliului Municipal de Tineret Chișinău în comun cu secția educație și tineret a DGETS, Ministerul Culturii și Cercetării, Teatrul ”Luceafărul”,  FRISPA, American Language Center si XTZ sport.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer