prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Liceul COLUMNA: 20 de ani de la fondare

05/30/2018

„Noi prin dragoste dăinuim lumina”
Liceul COLUMNA: 20 de ani de la fondare

Aflându-ne în multitudinea de evenimente prilejuite de acest final de an şcolar, ne îndreptăm atenţia negreşit spre calea parcursă în ultimele luni de activitate şcolară. De asemenea, este momentul oportun să realizăm o retrospectivă a performanţelor înscrise în istoria Liceului COLUMNA, instituţie din municipiu care a ajuns la două decenii de căutări şi zbucium, de muncă şi satisfacţie, de colaborare şi bineînţeles de afirmare, ceea ce a asigurat SUCCESUL!

Jubileul de 20 de ani este cu adevărat un eveniment de zile mari, iar cea mai motivantă şi îmbucurătoare componentă din activitatea instituţiei este faptul că vă aflaţi în topul celor 10 licee din republică după indicatorii calității studiilor.

Prin viziunile moderne pe care le demonstraţi, dragi colegi, apreciem înalt că aţi creat o echipă de oameni de bună credinţă, care îşi văd rostul în îndrumarea copiilor acestui pământ spre lumina cărţii, a adevărului şi a credinţei. În sistemul educaţional municipal, sunteţi un colectiv de profesionişti care perseverează zi de zi în munca nobilă de educare a unei generaţii de oameni fericiţi.

Este onorabil că instituția dumneavoastră este recunoscută și pentru respectarea, păstrarea și promovarea valorilor naționale.

Stimaţi profesori, elevi şi părinți, vă felicităm cu acest prilej minunat şi vă dorim inspiraţie şi ambiţie, sănătate şi progres continuu în toate aspiraţiile dumneavoastră!

Și pe această cale, vă adresăm urările noastre de sănătate și asigurările de sinceră și înaltă considerațiune pentru tot ce v-a reuşit şi continuaţi să promovaţi pentru noile generaţii.

Columna este simbolul dăinuirii ca neam, element care a inspirat echipa atunci când a ales numele LICEULUI.

De aceea, la aceşti 20 de ani de la inaugurare, ne bucurăm că instituţia se manifestă ca una prietenoasă copiilor, în care fiecare elev se regăseşte şi fiecare cadru didactic este inspirat zi de zi să dăruiască şi să împărtăşească experienţe valoroase.

Şi, pentru că PRIN DRAGOSTE DĂINUIE LUMINA, aşa cum este genericul spectacolului jubiliar de astăzi, vă dorim să edificaţi în continuare viitorul copiilor noştri cu acelaşi elan, voinţă şi perseverenţă!

 

Cu ales respect, Rodica GUŢU, şef interimar DGETS

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer