prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

1 iunie - Ziua Internaţională a Ocrotirii Copiilor

05/31/2018

De astăzi, copiii municipiului Chişinău, dar şi din toată ţara, cuprind cu brațele deschise VARA. Multașteptata sărbătoare  a tuturor copiilor a sosit şi, toţi împreună, puteţi să începeţi o călătorie estivală memorabilă.

În Republica Moldova, ziua de 1 iunie este marcată printr-o suită de acţiuni dedicate copiilor. Pentru întreaga societate, Ziua  Internaţională a Ocrotirii Copiilor reprezintă o ocazie de a petrece timpul în familie, alături de copii. Aceste trei luni de vacanță marchează un început de basm, cu numele VARA, timp în care puteţi explora lumea de la diferite înălţimi, atât spirituale, cât şi naturale.

Cu acest prilej, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău adresează sincere felicitări întregii comunităţi de părinţi din capitală şi copiilor lor, dorindu-le o vacanţă activă, plină de surprize şi zâmbete. Să vă păstraţi sufletul pur şi lumina în priviri! Şi, pentru că cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca, să nu neglijaţi acest aspect al copilăriei – jocul! Stimaţi părinţi, păstraţi şi Dumneavoastră pentru totdeauna în suflet copilul din voi, astfel cu siguranţă veţi avea parte de o copilărie fericită! La mulţi ani tuturor copiilor şi de asemenea tuturor părinţilor!

Să înceapă călătoria de vară!

Cu drag și prețuire,
Rodica GUȚU,
șef DGETS

*Ziua Internaţională a Ocrotirii Copiilor se sărbătoreşte în conformitate cu Declaraţia Drepturilor Copilului, adoptată de Adunarea Generală a ONU în anul 1959.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer