prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Comunicat privind Sesiunea de informare a responsabililor pentru repartizarea biletelor de odihnă în sezonul estival 2018 vizând implementarea Aplicaţiei electronice „TABERE - 2018”

06/07/2018

Comunicat privind Sesiunea de informare a responsabililor pentru repartizarea biletelor de odihnă în sezonul estival 2018 vizând implementarea Aplicaţiei electronice „TABERE – 2018”, program elaborat la iniţiativa DGETS și Primăria mun. Chișinău de către INFOSOFTEH.

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău a desfăşurat astăzi şedinţa de prezentare a Proiectului privind Implementarea Aplicaţiei electronice TABERE - 2018.

Actorii proiectului de evidenţă a foilor de odihnă a copiilor din tabere sunt Direcţiile de învăţământ (manager, contabilitatea), instituţiile de învăţământ şi taberele de odihnă.

În cuvântul său de salut, Rodica Guţu, şef al DGETS, a încurajat implementarea proiectului, menţionând printre scopurile de bază automatizarea evidenţei cererilor pentru odihna copiilor şi automatizarea evidenţei foilor eliberate pentru odihna copiilor. În aceeaşi ordine de idei, printre obiectivele acestei platforme electronice menţionăm excluderea utilizării neraţionale a foilor de odihnă şi raportarea privind utilizarea foilor de odihnă.

Totodată, autorul proiectului, Dumitru Damian, director INFOSOFTEH, a punctat avantajele acestui program, între care a fost evidenţiat faptul că sistemul va exclude evidenţa manuală a cererilor şi foilor eliberate, va fi minimizat timpul utilizat în procesul gestiunii şi va fi posibilă raportarea rapidă a informaţiei.

În aceeaşi ordine de idei, alte avantaje ale platformei ar fi: evidenţa centralizată, excluderea eliberării unui copil mai multe foi, repartizarea corectă a foilor, analiza rapidă a situaţiei utilizării foilor de odihnă şi verificarea achitării foilor de odihnă şi utilizarea datelor în următorii ani.

Participanţii la sesiunea de instruire au fost familiarizaţi cu modalitatea de utilizare a sistemului, etapele de lucru şi sarcinile actorilor la nivelul direcţiei de învăţământ, a instituţiilor de învăţământ şi taberelor de odihnă.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer