prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Conducătorilor instituţiilor de învăţământ general

06/27/2018

Direcţia generală educaţie, cultură, tineret şi sport susține și încurajează inițiativa frumoasă a unui grup de părinți cu privire la desfăşurarea Campaniei „Balul Fericirii”.

Pentru a aduce un strop de bucurie  în viața absolvenţilor din familiile social defavorizate, celor din şcolile internat, precum şi tinerilor fără părinţi, DGECTS propune directorilor să se implice în acest proiect frumos.

În acest scop, pe reţelele de socializare, a fost creată o mişcare care a promovat ideea donării de rochii, costume şi accesorii pentru absolvenţi. Graţie oamenilor cu suflet mare, au fost colectate peste 800 de rochii de gală, 50 de costume, sute de perechi  de încălţăminte şi accesorii. Campaniei s-au alăturat şi unele saloane de haine, stilişti, care contribuie la pregătirea absolvenţilor pentru Balul de Absolvire 2018.  

Un număr considerabil de absolvenţi au beneficiat, deja, de darurile proiectului.

În acest context, stimați directori, vă rugăm să identificaţi şi să întocmiţi lista absolvenţilor treptei gimnaziale şi liceale, care cu suportul nostru, al tuturor, vor beneficia gratuit de vestimentaţia oferită de organizatori.

Termenul limită: 29.06.2018.

Pentru informaţii suplimentare: 079220509, Anastasia Sturza.     

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer