prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenția conducătorilor instituțiilor de învățământ general și a comunității cointeresate

07/03/2018

Direcţia generală educaţie, cultură, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău Vă aduce la cunoștință că ajutorul material pentru școlarizarea copiilor din familiile social vulnerabile din municipiu a fost acordat de către Administrația Publică Locală prin intermediul Fondului municipal de susținere socială a populației. Direcţia generală educaţie, cultură, tineret şi sport, pe parcursul ultimilor ani, intermedia acordarea ajutorului material prin acumularea cererilor și a dosarelor beneficiarilor.

Începând cu 01.01.2018, Fondul municipal de susținere socială a populației a fost absorbit de către Direcția Asistență Socială teritorială. În rezultat, DGECTS și instituțiile de învățământ nu mai acumulează cereri și dosare pentru acordarea ajutorului material.

Modul și categoriile de beneficiari de ajutor material sunt reglementate de „Regulamentul privind stabilirea și acordarea ajutorului material”, aprobat de către Consiliul municipal Chișinău prin Decizia nr.2/5 din 27.02.2018.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer