prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenția managerilor instituțiilor de învățământ preșcolar din municipiul Chișinău

07/05/2018

În scopul promovării și educării consumului rațional de energie, Direcția generală educație, cultură, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, vă informează că Agenția pentru Eficiență Energetică a realizat, în premieră, un desen animat informativ în limba română despre sursele de energie regenerabilă.

Produsul are drept scop educarea tinerei generații cu privire la utilizarea energiei verzi și abordarea unui mod de viață prietenos mediului.

Prin intermediul acestui desen animat copiilor li se oferă oportunitatea să descopere modul în care putem îmblânzi soarele, utiliza rațional puterea vântului, valorifica deșeurile agricole și exploata la maxim energia oferită de pământ. Este destinat copiilor începând cu vârsta de 5 ani.

În acest context, DGECTS recomandă directorilor instituțiilor de învățământ preșcolar să examineze posibilitatea de a organiza ore informative la acest subiect, utilizând desenul animat (materialul video îl găsiți în fișierul atașat https://www.youtube.com/watch? v=FN7vfYDM3ZY).

Pentru mai multe detalii, contactați persoana responsabilă: Alexandru Costin, specialist în comunicare, Agenția pentru Eficiență Energetică – 069904461

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer