prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Tatiana Botnaru - unul dintre prețioșii angajați ai „fondului de aur” al DGETS mun. Chișinău

08/02/2018

Atunci când rostești numele Tatiana Botnaru gândul te duce îndată la imaginea unei doamne elegante, inteligente și binevoitoare. Profesionalismul, responsabilitatea, receptivitatea și bunul simț sunt câteva din șirul calităților care o reprezintă.

Tatiana Botnaru este o persoană dedicată sistemului, cum mai rar întâlnești în zilele noastre. Mereu alături de nevoile și preocupările celor cu care interacționează - părinți, colegi, angajați din sistem, parteneri - în calitatea sa de consilier reușește să fie un bun mediator în situații de conflict,  precum și un sfătuitor excelent în situații dificile. Fiind un bun cunoscător al legislației militează cu insistență pentru promovarea și dezvoltarea procesului educațional.

Experiența de lucru și înaltele sale calități personale au determinat formarea abilităților sale de organizator și coordonator eficient al activităților specifice managementului educațional. Știe să analizeze și să ia decizii prompte întru soluționarea problemelor ce vizează procesul de lucru. În acest sens, doamna Botnaru colaborează cu toți factorii de decizie, dând dovadă de verticalitate, receptivitate și deschidere. Mereu prezentă la orele de audiență, dar și răspunzând la linia verde, demonstrează de fiecare dată competențe de comunicare și receptivitate.

Absolventă a Facultății de Litere, USM (licență), și a Academiei de Administrare Publică (masterat), Tatiana Botnaru a dăruit 41 de ani din viața sa domeniului educațional. A parcurs toate treptele domeniului, începându-și activitatea de la funcția de șef de bibliotecă în orașul Sângerei, devenind apoi învățător la Școala Medie nr. 3 din același oraș. Stabilindu-se cu traiul în municipiul Chișinău, pe parcursul anilor a predat româna pentru vorbitorii nativi și alolingvi din diverse instituții de învățământ. Rarele sale calități de bun pedagog și cunoscător al limbii române, au determinat conducerea Direcției generale de învățământ, în 1996, să îi propună funcția de inspector. De atunci, activând cu maximă dăruire și profesionalism, a fost avansată în funcții cheie: șeful Secției Învățământ Preuniversitar, apoi șeful Departamentului de organizare, iar din 2002 până azi îndeplinește cu înaltă responsabilitate funcția de Consilier al șefului Direcției educație, tineret și sport a municipiului Chișinău.

Decorată cu titlul de Eminent al Învățământului Public din Republica Moldova, Tatiana Botnaru reprezintă unul din pilonii de bază care menține buna funcționare a procesului educațional municipal.

Cu prilejul frumoasei aniversări, îi urăm sănătate și bucurii, iar optimismul, perseverența și curajul să nu o părăsească niciodată.

La mulți ani, Distinsă Doamnă!

La mulți ani, Dragă Colegă!

 

Cu respect și înaltă prețuire,

Rodica GUȚU,
șef  DGETS mun. Chișinău

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer