prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a înmânat Diplome de Onoare celor mai bune cadre manageriale din municipiu

10/04/2018

Edilul capitalei, Ruslan Codreanu, a participat astăzi la festivitatea de înmânare a Diplomelor de Onoare ale Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Primăriei şi Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport celor mai bune cadre de conducere din mun. Chişinău.  

Evenimentul s-a desfăşurat în contextul Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învăţământ, marcată în fiecare an pe data de 5 octombrie.

Şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, Rodica Guţu, prezentă la şedinţă, a accentuat importanţa resursei umane în obținerea performanţelor în domeniu, mulţumind colegilor pentru muncă, profesionalism, competenţă şi dedicaţie.

În acelaşi context, Ruslan Codreanu a remarcat importanţa sărbătorii pentru comunitatea pedagogică din municipiul Chişinău și a precizat că doar împreună, prin implicare, muncă şi efort conjugat sistemul educaţional municipal se va racorda la standarde europene, devenind unul competitiv.

„Am certitudinea că fiecare în parte și toți împreună vom reuși să realizăm multe lucruri frumoase”, a conchis edilul, subliniind totodată că domeniul educaţiei este unul din primele în care au fost lansate și implementate reforme de anvergură, iar continuarea implementării acestora este prioritară.

Cadrele de conducere au primit felicitări din partea Primarului interimar şi şefei DGETS, fiind încurajate să continue activitatea profesională în vederea asigurării unui management de calitate la toate treptele de învăţământ.

În cadrul evenimentului, pentru merite deosebite în activitate Diplome de Onoare au primit 17 cadre de conducere.

Precizăm că Diplomele de Onoare ale Guvernului şi Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării au fost decernate altor 56 de cadre didactice şi de conducere.

Sincere felicitări tuturor! 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer