prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Ceremonia Naţională de Premiere a Celor mai Bune Practici ale Autorităţilor Publice Locale

12/19/2018

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”  a desfăşurat  ieri, 18 decembrie, Ceremonia Naţională de Premiere a Celor mai Bune Practici ale Autorităţilor Publice Locale. În cadrul evenimentului au fost premiate autorităţile publice locale cu statutul „Autoritatea cu cea mai bună practică implementată în perioada 2016 - 2017”, precum şi celelalte autorităţi participante la ediția curentă a Programului Bunelor Practici.

Primăria mun. Chişinău a primit Diploma de menţiune pentru implementarea Concursului Internaţional de recitare din lirica eminesciană „La Putna”, secţiunea patrimoniu cultural-istoric, cartea de vizită a localităţii tale, în cadrul programului de bune practici ale Autorităţilor Publice Locale 2016-2017. Acest concurs a fost organizat şi desfăşurat de către Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, secţia Informare şi Relaţii cu Comunitatea. Mulţumim Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” pentru înalta apreciere!

Amintim că Ceremonia de Premiere reprezintă o oportunitate pentru toate autorităţile publice locale de a comunica publicului larg realizările lor de succes şi de a asigura durabilitatea acestor iniţiative prin schimbul de cunoştinţe, abilităţi şi experienţe.

Totodată, subliniem faptul că la competiția celor mai bune practici din anul 2018 au participat 61 dintre cele mai inovative bune practici, implementate de 37 de autorități publice locale din Moldova.

Secțiunile la care au aplicat administrațiile publice locale sunt:

* Cetățenie activă pentru o bună guvernare transparentă;

* Dezvoltare locală prin implicare comunitară;

* Patrimoniul cultural-istoric, cartea de vizită a localității tale;

* Servicii publice de calitate, mai aproape de cetățeni. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer